Kvalitet

Garant for et godt byggeri, betyder at jeg hver dag gør mit bedste for at være på forkant med de stillede opgaver fra kunden, på tegnebrættet og på byggepladsen.  Jeg tror på, at en god og tæt dialogmellem dig som kunde og jeg som tømrermester, giver det bedste resultat og dermed et godt byggeri. Jeg er vokset op i et miljø, hvor et ord er et ord. Det vil sige at jeg er en mand, der holder det jeg lover. Det kan du regne med.

Rettidig omhu
er for mig en vigtig del af det daglige arbejde.

 At overholde de aftaler jeg har indgået
 At udføre et fagligt godt stykke arbejde.

Leverandører
Søren Bent Byg bruger en del faste samarbejdspartnere og leverandører. Dette sikrer kvalitet og stabilitet i materialelevering og i samarbejdet. Disse leverandører og samarbejdspartnere stiller høje kvalitetskrav, som jeg selv gør. 
Med Søren Bent Byg som medspiller har kunderne garanti for høj faglig standard og kvalitetstyring gennem hele byggeprocessen. Erfaringsgrundlaget er stort med tilbygninger, tage, ombygninger og renoveringer på CV´et. Søren Bent Bygs projekter udføres både som fagentreprise eller hovedentreprise.Her på hjemmesiden finder du alt hvad Søren Bent Byg kan hjælpe dig med.

  Sitemap
Det sker at vi oplever noget vi gerne vil dele med vores kunder. Er det tilfældet kan det ses herunder.
  • Håndværkerfradraget i 2014
    11 feb 2014 at 8:11
    MORE >>

Vi har gennem tiden løst et utal af spændende og alsidige opgaver. Chancen for at vi også kan løse din er overvejende. Herunder ser du et udsnit af de opgaver vi løser oftest.

Nyt tag
Renoveringer
Isolering
Vinduer og døre
Generelt tømrer arbejde.
Vi står klar til at hjælpe dig igennem alle byggeriets faser og vil gerne rådgive og dele vores omfattende erfaring, så dit byggeri bliver en success.

Søren Bent Byg ApS

Bentzens Alle´34
6705 Esbjerg Ø
CVR Nr.: 34 21 06 75

 +45 30 22 11 80
post@sorenbentbyg.dk


 Facebook  Twitter  Pinterest  Rss