Om


Firmaet, Søren Bent Byg, blev stiftet i 2010 af firmaets ejer, Tømrermester, Søren Bent Nielsen. Søren har mere end 25 års erfaring med tømrerfaget, hvoraf de seneste 10 år har været som selvstændig tømrermester i "Søren Bent Byg". I August 2020 udvidede Søren firmaet med en tømrerlærling, Morten, og omdannede samtidig firmaet til et ApS.
 
Geografi
Geografisk opererer vi i det sydvestjyske, primært Esbjerg & omegn.
 
Kvalitet
"Garant for et godt byggeri", betyder at jeg hver dag gør mit bedste for at være på forkant med de stillede opgaver fra kunden, på tegnebrættet og på byggepladsen.  Jeg tror på, at en god og tæt dialogmellem dig som kunde og jeg som tømrermester, giver det bedste resultat og dermed et godt byggeri. Jeg er vokset op i et miljø, hvor et ord er et ord. Det vil sige at jeg er en mand, der holder det jeg lover. Det kan du regne med.

Rettidig omhu
er for mig en vigtig del af det daglige arbejde. 

 At overholde de aftaler jeg har indgået
 At udføre et fagligt godt stykke arbejde.

Leverandører
Søren Bent Byg bruger en del faste samarbejdspartnere og leverandører. Dette sikrer kvalitet og stabilitet i materialelevering og i samarbejdet. Disse leverandører og samarbejdspartnere stiller høje kvalitetskrav, som jeg selv gør. 
Med Søren Bent Byg som har kunderne garanti for høj faglig standard og kvalitetstyring gennem hele byggeprocessen. Erfaringsgrundlaget er stort med tilbygninger, tage, ombygninger og renoveringer på CV´et. Søren Bent Bygs projekter udføres både som fagentreprise eller hovedentreprise.Her på hjemmesiden finder du alt hvad Søren Bent Byg kan hjælpe dig med.
Vi står klar til at hjælpe dig igennem alle byggeriets faser og vil gerne rådgive og dele vores omfattende erfaring, så dit byggeri bliver en success.

Søren Bent Byg ApS

Bentzens Alle´34
6705 Esbjerg Ø
CVR Nr.: 34 21 06 75

 +45 30 22 11 80
post@sorenbentbyg.dk


 Facebook  Twitter  Pinterest  Rss